Vanilkový cukr 100g
Detailní popis
VANILKOVÝ CUKR
Potřebujete dodat Vašemu
pečení a dezertům jemnou sladkou chuť vanilky? Vanilkový cukr dodá
vašim receptům výraznou vůni, sladkost a tradiční chuť, která je ideální
pro každodenní i sváteční pečení.
S vanilkovým cukrem si můžete dochutit rýžové, krupicové nebo ovesné kaše. Hodí se do všech tvarohových a ovocných koláčů a buchet. Přidat ho můžete také do kynutého těsta nebo drobenky a v neposlední řadě s ním posypte i lívance, palačinky či vafle.
RECEPT: VANILKOVÉ MUFFINY S VANILKOVÝM CUKREM
(na 12 muffinů)
250 g hladké mouky
100 g cukru krupice
50 g vanilkového
cukru
1 prášek do pečiva
špetka soli
2 vejce
200 ml mléka
100
ml rostlinného oleje
1 lžička vanilkového extraktu (pro větší intenzitu vanilkové
chuti)
100 g bílého jogurtu nebo zakysané smetany (pro větší vláčnost)
V
míse smíchej všechny sypké suroviny. V druhé míse vyšlehej tekuté suroviny. Spoj
obě směsi dohromady, promíchej lehce, aby se suroviny spojily (ale nepřemíchej -
jinak budou muffiny tuhé). Těsto rozděl do formy na muffiny a peč v předhřáté troubě
na 180 °C zhruba 20 minut.
Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva
A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu.
Složení:
Cukr, vanilkové aroma 1 %.
Výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická
hodnota: 400 kcal/1672 kJ
Bílkoviny: 0 g
Sacharidy: 99,9 g - z toho cukry:
99,9 g
Tuk: 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sůl: 0 g
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Hmotnost: 100 g
Výrobce: IDC-FOOD,
s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno: Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ne |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ne |
Bez soli | Ne |
Vegetariánské | Ne |
Veganské | Ne |