Skořicový cukr 100g
Detailní popis
SKOŘICOVÝ CUKR
Potřebujete dodat Vašemu pečení a dezertům jemnou sladkou chuť s vůní Vánoc? Skořice v kombinaci s cukrem dodá vašim receptům výraznou vůni, sladkost a tradiční chuť, která je ideální pro každodenní i sváteční pečení.
Se skořicovým cukrem si můžete dochutit rýžové, krupicové nebo ovesné kaše. Hodí se do všech jablečných štrůdlů, koláčů a buchet nebo i pečených jablek. Přidat ho můžete také do kynutého těsta nebo drobenky a v neposlední řadě s ním posypte i lívance, palačinky či vafle.
RECEPT: SKOŘICOVÉ
ŠNEKY Z LISTOVÉHO TĚSTA
1 balení rozváleného listového těsta
2 lžíce
rozpuštěného másla
4 lžíce skořicového cukru
1 vejce na potření
Rozviňte listové těsto a potřete ho rozpuštěným máslem. Celý povrch rovnoměrně posypte skořicovým cukrem. Těsto srolujte jako roládu a nakrájejte ostrým nožem na cca 2 cm silné plátky. Přendejte na plech s pečicím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte dozlatova asi 15-20 minut a podávejte ještě teplé.
Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva.
A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu.
Složení:
Cukr,
skořice.
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Hmotnost: 100
g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno:
Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ne |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ne |
Bez soli | Ne |
Vegetariánské | Ne |
Veganské | Ne |