Štrůdl 100g
Detailní popis
ŠTRŮDL
Dopřejte svým dezertům vůni a chuť, která probudí všechny smysly se směsí koření Štrůdl! Jablečný štrůdl dozajista patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům. Tato voňavá směs koření slouží k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů, sladkých knedlíků či domácí granoly.
Přidejte špetku směsi Štrůdl i do jablečného čaje nebo horkého cideru pro extra voňavý zážitek. Hodí se i do jablečných přesnídávek, pudinků nebo pečených ovesných vloček.
RECEPT:
JEDNODUCHÝ JABLEČNÝ ŠTRŮDL
1 balení listového těsta
4-5 středních
jablek (oloupaných a nakrájených na plátky)
2 lžičky směsi koření Štrůdl
3
lžíce cukru (podle chuti)
1 hrst rozinek (volitelné)
1 hrst nasekaných
vlašských ořechů
1 vejce na potření
Moučkový cukr na posypání
Nakrájená jablka smíchejte se směsí koření Štrůdl, cukrem, rozinkami a ořechy. Listové těsto rozválejte na tenký obdélník a náplň rovnoměrně rozložte na jeho střed. Okraje těsta přehněte přes náplň a pevně uzavřete. Štrůdl přeneste na plech vyložený pečicím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 30-35 minut, dokud nebude těsto zlatavé. Po vychladnutí posypte moučkovým cukrem a podávejte.
Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva.
A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu.
Složení:
Cukr, skořice mletá, vanilkové aroma.
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Hmotnost:
100 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno:
Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ne |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |