Paprika sladká
Detailní popis
Koření širokého využití, např. do omáček a masitých jídel
Červená
paprika se suší a mele na koření, nepostradatelné v maďarské a španělské kuchyni.
Papriky jsou buď sladké nebo pálivé, takže i koření se v ostrosti liší. Má sladkou
až lehce pálivou, pak mírně nahořklou chuť.
Okoření všechna jídla maďarské
kuchyně, guláše, kuře na paprice, jakož i masové a rýžové pokrmy španělské či turecké
kuchyně.
Důležité
upozornění:
Paprika se nesmí přidávat do vařícího tuku - nevadí
ale horký tuk - protože jinak cukr obsažený v paprice zkaramelizuje. Tím paprika
zhořkne, ztratí vydatnou kořenící schopnost a barvu.
Země původu: Španělsko
Skladování:
teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Velikost
balení: 50 g, 500 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551
02
Vyrobeno: Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ano |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |