
Nízkokalorický dezert na bázi pudinku bez cukru
a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
Směs na přípravu 1 l pudinku/
cca 9 porcí
- vhodné pro diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez
vaření
- bez škrobů
- bez cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi
rychlé na přípravu
Návod k přípravě:
Suchou směs smícháme
s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme tyčovým mixérem a můžeme podávat.
Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Složení:
Rostlinná vláknina, mák modrý (27%), sladidlo: stevia (steviol-glykosidy), aroma
marcipán.
Výživové hodnoty: ve 100 g
Energetická hodnota
143kcal / 595 kJ
Tuky 10g
z toho nasycené 1,4g
Sacharidy 6,5g
z
toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 4,9 g
Vláknina 78,6g