
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
- vhodné
pro diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
-
bez cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod
k přípravě:
Suchou
směs smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme tyčovým mixérem a
můžeme podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, barvivo beta-karoten, sladidlo: stevia,aroma banán.
Výživové
hodnoty: ve 100 g
Energetická hodnota 2 kcal / 7 kJ
Tuky 0,1 g
z
toho nasycené 0,1 g
Sacharidy 0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina 91 g
Hmotnost:
700g
/ směs na 10 litrů pudinku
70g směsi na 1 litr mléka