
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
Směs
na přípravu 1 l pudinku/ cca 9 porcí
- vhodné pro diabetiky
- vhodné pro
celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
- bez cukrů a alergenů
- nízkokalorické
a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod k přípravě:
Suchou směs smícháme
s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme tyčovým mixérem a můžeme podávat.
Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, barvivo chlorophyll, sladidlo: stevia, aroma pistácie.
Výživové
hodnoty suché směsi: ve 100 g
Energetická
hodnota 2 kcal / 8 kJ
Tuky 0,1 g
z toho nasycené 0,1 g
Sacharidy
0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 0,1 g
Vláknina 91 g