
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
Směs na
přípravu 1 l pudinku/ cca 9 porcí
- vhodné
pro diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
- bez
cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod k
přípravě:
Suchou
směs smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme tyčovým mixérem a
můžeme podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, barvivo: extrakt z červené řepy , sladidlo: stevia, aroma lesní plody.
Výživové
hodnoty: ve 100 g
Energetická
hodnota 2 kcal / 8 kJ
Tuky 0,1 g
z toho nasycené 0,1 g
Sacharidy
0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 0,1 g
Vláknina 91 g