
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
Směs na přípravu 1 l pudinku/ cca 9 porcí
- vhodné pro
diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
- bez
cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod k přípravě:
Suchou směs
smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme tyčovým mixérem a můžeme
podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, extrakt z červené řepy, sladidlo: stevia, jahodové aroma.
Výživové
hodnoty suché směsi: ve 100 g
Energetická hodnota 2 kcal / 8 kJ
Tuky
0,1 g
z toho nasycené 0,1 g
Sacharidy 0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina 91 g