
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
- vhodné pro diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez
vaření
- bez škrobů
- bez cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi
rychlé na přípravu
Návod k
přípravě:
Suchou směs smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme
tyčovým mixérem a můžeme podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme
do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, kakaový prášek, sladidlo: stevia.
Výživové
hodnoty: *ve 100 g
Energetická hodnota 76 kcal / 317 kJ
Tuky 2,8 g
z
toho nasycené 1,7 g
Sacharidy 5,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny
5 g
Vláknina 87,1 g
Hmotnost:
500g / směs na 5 litrů pudinku
100g směsi na 1 litr mléka