
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
Směs na
přípravu 1 l pudinku/ cca 9 porcí
- vhodné
pro diabetiky
- vhodné pro celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
- bez
cukrů a alergenů
- nízkokalorické a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod k
přípravě:
Suchou směs smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty mixujeme
tyčovým mixérem a můžeme podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce a spotřebujeme
do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, kakaový prášek, sladidlo: stevia.
Výživové
hodnoty: *ve 100 g
Energetická hodnota 76 kcal / 317 kJ
Tuky 2,8
g
z toho nasycené 1,7
g
Sacharidy 5,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 5 g
Vláknina
87,1 g