Paprika maďarská sladká
Detailní popis
Koření širokého využití, např. do omáček a masitých jídel. Často se používá v kombinaci se sladkou paprikou.
Sladká červená paprika se suší a mele na koření,
nepostradatelné v maďarské a španělské kuchyni. Papriky jsou buď sladké nebo pálivé,
takže i koření se v ostrosti liší. Má sladkou až lehce pálivou, pak mírně nahořklou
chuť.
Okoření všechna jídla maďarské kuchyně, guláše, kuře na paprice, jakož
i masové a rýžové pokrmy španělské či turecké kuchyně.
Důležité upozornění:
Paprika
se nesmí přidávat do vařícího tuku - nevadí ale horký tuk - protože jinak cukr obsažený
v paprice zkaramelizuje. Tím paprika zhořkne, ztratí vydatnou kořenící schopnost
a barvu.
Země původu: Maďarsko
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %,
v originálních uzavřených obalech
Velikost balení: 50 g, 500 g
Výrobce:
IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno: Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ano |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |