JABLEČNÝ ŠTRŮDL
Není nad jablečnou klasiku jako je štrůdl. Vůně skořice, jablek a všech ostatních ingrediencí Vám navodí pocit útulného domova. Jablečný štrůdl je ideální dezert k teplému čaji během těchto sychravých dní.

Recept na jablečný štůdl
Suroviny:
- 1 listové těsto
- 1 kg jablek
- 100 g pekanových ořechů
- 50 g rozinek
- 3 lžíce rumu
- 1 lžíce strouhanky
- 2 lžičky štrůdl (směs koření)
- cukr
- 1 vejce
- plátky mandlí
Postup
Rozinky namočíme do rumu. Jablka zbavíme slupek a nastrouháme nahrubo, přidáme nasekané pekanové ořechy, namočené rozinky i s rumem, koření Štrůdl, strouhanku a cukr podle chuti. Dobře promícháme. Těsto vyvalíme na plát, doprostřed narovnáme jablkovou náplň, kraje z obou stran nařízneme na proužky, které přeložíme z obou stran vždy přes sebe. Vršek potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mandlemi, dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů do zlatova.
Pro muže
Pro ženu
Pro drahou polovičku
Pro sportovce
Pro babičku
Pro dědečka
Pro maminku
Pro tatínka
Pro zaměstnance
Pro učitele/učitelku
Vánoce
Dezerty
Kuskusy
Proteinové polévky
Proteiny
Doplňky stravy
Energetické nápoje
Zdravé mixy
Sušené plody a ovoce
Snídaňové kaše
Zdravé potraviny
Bylinky a čaje
Dárkové balíčky
Příslušenství
Oleje ve spreji
Bezlepkové těstoviny
Matcha
Přírodní koření
Kořenicí přípravky
Směsi koření bez soli
Sladké pečení a nápoje
Marinády
Himalájské soli
Těstíčka na obalování
Dózy
Dárkové sady
Směsi pro masnou výrobu
Koření Specio
Dózy s kořením
Produkty YourBody