TRHANÉ MASO
Vyzkoušejte recept na pomalu pečené trhané maso z vepřové plece, které se doslova rozpadá na vidličce. Díky marinádě z koření a dlouhé přípravě v troubě nebo je maso krásně šťavnaté, měkké a voňavé. Skvěle se hodí do burgerů, tortill, sendvičů nebo jako hlavní chod s bramborovou kaší. Oblíbený recept na pulled pork, který si zamiluje celá rodina.

Recept na Trhané maso
Suroviny
- 2 kg vepřové plece
- Staročeské trhané maso
- 5 stroužků česneku
- 1 cibule
- 2 polévkové lžíce cukru
- 2 polévkové lžíce protlaku
- Sůl
- 1,5 dcl láku z kyselých okurek
- Pivo
Postup
Maso naložíme do koření Staročeské trhané maso. V pekáči uděláme marinádu: 5 stroužků česneku, 1 velká cibule, 2 polévkové lžíce cukru, 2 polévkové lžíce protlaku, sůl, 1,5 dcl láku z kyselých okurek. Vše pořádně promíchejte a do marinády vložíme naložené maso a necháme přes noc marinovat. Druhý den pekáč zalijeme pivem a dáme to na 3 hodiny péct na 150 stupňů s poklicí. Po upečení odlijeme přebytečnou šťávu z masa stranou a maso natrháme vidličkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Pro muže
Pro ženu
Pro drahou polovičku
Pro sportovce
Pro babičku
Pro dědečka
Pro maminku
Pro tatínka
Pro zaměstnance
Pro učitele/učitelku
Vánoce
Dezerty
Kuskusy
Proteinové polévky
Proteiny
Doplňky stravy
Energetické nápoje
Zdravé mixy
Sušené plody a ovoce
Snídaňové kaše
Zdravé potraviny
Bylinky a čaje
Dárkové balíčky
Příslušenství
Oleje ve spreji
Bezlepkové těstoviny
Matcha
Přírodní koření
Kořenicí přípravky
Směsi koření bez soli
Sladké pečení a nápoje
Marinády
Himalájské soli
Těstíčka na obalování
Dózy
Dárkové sady
Směsi pro masnou výrobu
Koření Specio
Dózy s kořením
Produkty YourBody