Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

SRNČÍ GULÁŠ NA DIVOKO

01.02.2023 00:00 Recepty

Máte rádi zvěřinu? Zkuste naše koření Divočina, které výborně tyto pokrmy dochutí a dá jim tu správnou chuť.

Recept na srnční guláš

Suroviny

Postup

Na rozpáleném sádle osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno. Až bude mít zlatohnědou barvu vložíme k ní nakrájené a okořeněné maso (koření Divočina) na kostky. Přidáme jalovec, bobkový list a zasypeme mletou paprikou. Krátce vše opečeme, přidáme rajčatový protlak a podlijeme vodou. Vody dáme tolik, aby bylo všechno maso ponořené. Osolíme, opepříme a necháme dusit do měkka. Ke konci přidáme prolisovaný česnek, majoránku, tymián a dle potřeby zahustíme jíškou. Podáváme bud s knedlíkem, bramboráčky nebo čerstvým pečivem.