Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

OVESNÁ KAŠE PŘES NOC

30.11.-0001 00:00 Recepty

Patříte mezi ty, kteří bez ranní misky ovesné kaše nejsou schopni fungovat? Zároveň ale ráno ve spěchu do práce nestíháte svoji oblíbenou kaši připravit? Nevadí, vyzkoušejte naši ovesnou kaši přes noc!

Ovesná kaše

Recept na ovesnou kaši přes noc

Suroviny:

Postup

Vločky dejte do mísy a zalijte vodou, promíchejte se skořicí a sušeným ovocem, přiklopte talířkem a nechte 8-10 hodin fermentovat při pokojové teplotě. Ráno si kaši už jen doladíte oblíbenými oříšky nebo semínky a čerstvým ovocem. Dle potřeby můžete dosladit medem nebo sladidlem se stévií.