Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

KUŘECÍ KORMA

21.10.2022 00:00 Recepty

Kuřecí korma, jemné indické kari, je ideální pro ty, kteří by rádi ochutnali indickou kuchyni, ale vyhýbají se pálivým jídlům. Je to naprostá lahoda, zkuste a uvidíte sami!

Recept na kuřecí kormu

Suroviny

Postup

V hrnci rozehřejte olej přidejte nakrájenou cibuli, chvíli opékejte, dokud nezesklovatí. Přidejte nastrouhaný zázvor a česnek krátce osmahněte a přidejte veškeré koření spolu s rajčaty. Chvíli opékejte, aby se koření rozvonělo, zalijte kokosovým mlékem, přidejte kešu a sklenici vody. Cca 5 minut vařte poté vše rozmixujte do hladka.
Kuřecí prsa nakrájejte na kostky a vložte do omáčky, vařte cca10 minut, poté vmíchejte jogurt, cukr a ochuťte solí a citronovou šťávou. Podávejte s rýží a čerstvým koriandrem.