Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

KOTLETY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE

11.07.2022 00:00 Recepty

Máte rádi českou klasiku? Zkuste si ji trochu vylepšit naším receptem na kotlety v parmazánové strouhance. Chuť parmazánu dodá kotletě vynikající chuť a vy už nemusíte přemýšlet nad nedělním obědem. 

Kotleta obalená v parmazánové strouhance s bramborovou kaší a pažitkou

Recept na kotlety v parmazánové strouhance

Suroviny:

  • 4 vepřové kotlety bez kosti
  • Sůl
  • Grilovací koření
  • 1 vejce
  • 3 lžíce mléka
  • 30 g strouhaného parmazánu
  • 3 lžíce smažené cibulky
  • 200 g strouhanky
  • Olej na smažení (nebo použijte horkovzdušnou fritézu, případně pečte v troubě)​

Postup

Maso naklepejte, osolte a posypte grilovacím kořením. Vejce rozšlehejte s mlékem. Strouhanku smíchejte s cibulkou a parmazánem. Maso obalte ve vejci a poté v ochucené strouhance a usmažte. Podávejte s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem