GRILOVANÝ TOUST S TRHANÝM MASEM
Vyzkoušejte grilovaný toust s trhaným vepřovým masem – jednoduchý recept na dokonalou kombinaci křupavého pečiva, šťavnatého masa a rozpuštěného sýra. Ideální jako rychlá večeře, víkendová svačina nebo pohoštění na párty. Trhané vepřové maso si můžete připravit předem a toust pak jen zapečete. Skvělý tip pro milovníky street food a domácího fast foodu.
Recept na grilovaný toust s trhaným masem
Suroviny
- 1,5 - 2kg vepřového plecka
- 2-3 lžíce koření na BBQ trhané maso
- Sůl
- Olej
- 2dcl jablečného džusu
- 3 lžíce kvalitního kečupu
- Špetka římského kmínu
- Čedar
Postup
Maso okořeňte, osolte a zprudka opečte ze všech stran na rozpáleném oleji. Dejte do pekáče, přilijte džus a maso přikryjte alobalem. Pečte cca 3 hodiny na 150stupňů. Pokud je maso měkké vidličkou ho natrhejte na vlákna a smíchejte s výpekem. Přidejte kečup, špetku římského kmínu a vše důkladně promíchejte. Porci masa rovnoměrně rozprostřete na krajíc chleba, na něj dejte čedar, přiklopte druhým krajícem a dejte zapéct pod kontaktní gril. Můžete doplnit a rukolu.