
Nízkokalorický
dezert na bázi pudinku bez cukru a škrobů s vysokým obsahem vlákniny
- vhodné pro diabetiky
- vhodné pro
celiaky
- bez vaření
- bez škrobů
- bez cukrů a alergenů
- nízkokalorické
a zdravé
- velmi rychlé na přípravu
Návod
k přípravě:
Suchou směs smícháme s mlékem (viz. etiketa), poté 4 minuty
mixujeme tyčovým mixérem a můžeme podávat. Hotový dezert uskladníme v chladničce
a spotřebujeme do 48 hodin.
Složení:
Rostlinná
vláknina, barvivo: beta-karoten, sladidlo: stevia, aroma vanilka.
Výživové
hodnoty: ve 100 g
Energetická hodnota 2 kcal / 8 kJ
Tuky 0,1 g
z
toho nasycené 0,1 g
Sacharidy 0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina 91 g
Hmotnost:
700g / směs na 10 litrů pudinku
70g směsi na 1 litr mléka