Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

PŠTROSÍ VEJCE

25.03.2024 16:00 Recepty

Zůstala vám v lednici vajíčka uvařená natvrdo a vy nevíte co s nimi? Další vajíčkovou pomazánku už nedělejte a vyzkoušejte pštrosí neboli také skotská vejce. Během chvilky máte rychlý a chutný oběd na světě! 

Recept na pštrosí vejce

Suroviny 

Postup

Mleté maso smícháme s vajíčkem, medvědím česnekem, cibulí a ochutíme solí a pepřem. Následně rozdělíme maso na 4 části a do každé zabalíme jedno vařené vejce, obalíme ve strouhance a osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.