PŠTROSÍ VEJCE
Zůstala vám v lednici vajíčka uvařená natvrdo a vy nevíte co s nimi? Další vajíčkovou pomazánku už nedělejte a vyzkoušejte pštrosí neboli také skotská vejce. Během chvilky máte rychlý a chutný oběd na světě!

Recept na pštrosí vejce
Suroviny
- 400 g mletého masa (vepřové + hovězí)
- 4 vařená vejce
- 1 lžíce strouhanky (do masa + na obalení)
- Olej na smažení
- 1 vejce
- 1 lžíce sušené cibule
- Sůl
- Čerstvě namletý černý pepř
- Cca 10-15 lístků medvědího česneku nebo 2-3 lžíce sušeného
Postup
Mleté maso smícháme s vajíčkem, medvědím česnekem, cibulí a ochutíme solí a pepřem. Následně rozdělíme maso na 4 části a do každé zabalíme jedno vařené vejce, obalíme ve strouhance a osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Pro muže
Pro ženu
Pro drahou polovičku
Pro sportovce
Pro babičku
Pro dědečka
Pro maminku
Pro tatínka
Pro zaměstnance
Pro učitele/učitelku
Vánoce
Dezerty
Kuskusy
Proteinové polévky
Proteiny
Doplňky stravy
Energetické nápoje
Zdravé mixy
Sušené plody a ovoce
Snídaňové kaše
Zdravé potraviny
Bylinky a čaje
Dárkové balíčky
Příslušenství
Oleje ve spreji
Bezlepkové těstoviny
Matcha
Přírodní koření
Kořenicí přípravky
Směsi koření bez soli
Sladké pečení a nápoje
Marinády
Himalájské soli
Těstíčka na obalování
Dózy
Dárkové sady
Směsi pro masnou výrobu
Koření Specio
Dózy s kořením
Produkty YourBody