MEDAILONKY S CIBULOVOU OMÁČKOU
Připravte si jemné a šťavnaté medailonky z vepřové panenky s lahodnou cibulovou omáčkou. Tento jednoduchý recept na vepřovou panenku potěší milovníky domácí kuchyně i slavnostního vaření. Rychlá příprava, skvělá chuť a dokonale křehké maso – ideální recept na oběd nebo večeři pro celou rodinu.

Recept na medailonky s cibulovou omáčkou
Suroviny
- Vepřová panenka
- 2 větší cibule
- Olivový olej
- Máslo
- Barevný drcený pepř
- Himalájská sůl
- 2 dcl smetany ke šlehání
- Špetka tymiánu
Postup
Panenku nakrájíme na plátky, posypeme pepřem a solí a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Medailonky vyjmeme z pánve a dáme je bokem. Nakrájíme si cibuli na plátky a přidáme do výpeku s kousek másla. Opékáme ji do zlatova. Poté podlijeme smetanou, přidáme tymián, omáčku zredukujeme a dochutíme solí. Maso vrátíme do omáčky, aby se prohřálo. Jakmile je maso prohřáté, naservírujeme omáčku spolu s panenkou na talíř, podáváme z různě připravenými bramborami.
Vánoce
Pro muže
Pro ženu
Čertovská nadílka
Pro drahou polovičku
Pro sportovce
Pro babičku
Pro dědečka
Pro maminku
Pro tatínka
Pro zaměstnance
Pro učitele/učitelku
Dezerty
Kuskusy
Proteinové polévky
Proteiny
Doplňky stravy
Energetické nápoje
Zdravé mixy
Sušené plody a ovoce
Snídaňové kaše
Zdravé potraviny
Bylinky a čaje
Dárkové balíčky
Příslušenství
Oleje ve spreji
Bezlepkové těstoviny
Matcha
Přírodní koření
Kořenicí přípravky
Směsi koření bez soli
Kořeníčko pro mrňousky
Sladké pečení a nápoje
Marinády
Himalájské soli
Těstíčka na obalování
Dózy
Dárkové sady
Směsi pro masnou výrobu
Koření Specio
Dózy s kořením
Produkty YourBody