Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

KOKOSOVÝ MLÉČNÝ ŘEZ

09.02.2023 00:00 Recepty

Pamatujete si na školní svačinky? Co třeba takový Kinder mléčný řez? Přinášíme Vám zdravou alternativu tohoto báječného dezertu.

Recept na kokosový mléčný řez

Suroviny 

Postup

Bílky vyšleháme do tuha se sladidlem a solí. Zlehka vmícháme žloutky, kakao a mandlovou mouku, rozetřeme na pečící papír a upečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů. Cream kokos spolu s mlékem umixujeme do krému. Zvlášť vyšleháme mascarpone s tvarohem poté spojíme s krémem a kokosem. Necháme cca 15 minut odležet v lednici. Plát těsta rozkrojíme napůl, na jednu polovinu natřeme připravenou náplní a přiložíme druhou část těsta. Před krájením je lepší nechat odležet v lednici, nejlépe přes noc.