Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

JARNÍ KUŘECÍ STEHÝNKA

08.03.2024 18:00 Recepty

Jedno z typických a velmi oblíbených jídel pro jarní období je pečené kuře. Ke kuřeti se hodí jakákoliv zelenina, ale jelikož tu máme jaro, tak jsme zvolili hrášek s chřestem. V průběhu celého roku můžete však zeleninu obměňovat dle sezónnosti. 

Recept na jarní kuřecí stehýnka

Suroviny 

Postup

Kuřecí stehna posypte grilovacím kořením a solí. Vložte do pekáče, přidejte sušenou cibuli, kousek másla a podlijte trochou vody. Dejte péct na 160 stupňů a po půlhodině přidejte rozkrájené brambory a pečte dál. Deset minut před koncem pečení přidejte chřest a v průběhu pečení přelévejte výpekem, dle potřeby dolejte vodu. Když je vše hotové přidejte do pekáče mražený hrášek a můžete podávat.