Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

JÁHLOVÁ KAŠE

06.03.2025 13:00 Recepty

Krémová, výživná a dokonale chutná! Jáhlová kaše je skvělou volbou pro zdravou snídani nebo lehkou večeři. Přirozeně bezlepková, snadno stravitelná a plná důležitých minerálů. Stačí pár surovin a za pár minut si můžete vychutnat lahodnou kaši s ovocem, ořechy nebo medem. Tip: Nejlepší chuť získáte, když jáhly před vařením propláchnete horkou vodou – zbavíte je hořkosti a kaše bude jemná a krémová!

JÁHLOVÁ KAŠE

Recept na jáhlovou kaši

Suroviny 

  • 80 g jáhlových vloček
  • 400 ml mléka (dle preference)
  • 1 lžíce celého máku
  • Kousek másla
  • Skořice
  • Špetka soli
  • Javorový sirup
  • Ovoce​

Postup

Dejte vařit mléko, přidejte vločky i mák a osolte. Vařte do zhoustnutí, poté vmíchejte kousek másla a ihned podávejte sypané skořicí a přelité javorovým sirupem. Můžete doplnit o sezónní ovoce.