Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

ČOČKOVÉ KARBANÁTKY

23.03.2024 09:00 Recepty

Bezmasé karbanátky jsou ideální volbou k rychlému a chutnému obědu či večeři. Vegetariánská verze klasických karbanátků osloví určitě i děti. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo zeleninový salát. 

Recept na čočkové karbanátky

Suroviny 

Postup

V mixéru nasekejte najemno cibuli, česnek, jarní cibulku a petrželovou nať. Přesypte do mísy a do prázdného mixéru dejte scezenou čočku a částečně rozmixujte. Čočku přisypeme do mísy a okořeníme, přidáme vajíčko, papriku, strouhanku a promícháme. Následně vytvoříme placičky, které naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů a upečeme do zlatova. Ideální přílohou je bramborová kaše nebo zeleninový salát.