Štrůdl, neboli také jablečný závin, je klasické sladké jídlo původem z Rakouska, avšak moc dobře ho znaly už naše babičky. Jistě nám dáte za pravdu, že je to také vynikající šťavnatý dezert, který ocení každý, kdo ho ochutná. A my vám přinášíme recept na rychlý jablečný štrůdl.
Důležité je, vybrat správné koření a s tím vám rádi poradíme. Koření Štrůdl od Specio, je ta nejlepší volba. S ním povýšíte váš rychlý jablečný štrůdl na úplně jinou úroveň. Co vše budete potřebovat?
Vyválíme těsto (můžete si udělat svoje domácí, případně zakoupit již hotové), na vyválené těsto dáme nastrouhaná jablka, posypeme kořením na štrůdl (přiměřeně), zamotáme a potřeme mlékem. Následně pečeme na 200 stupňů cca 20 minut. Po upečení štrůdl vytáhneme z trouby, necháme lehce vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.
Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.