
Bylinková marináda
Hodí se na různé druhy masa nebo jako základ bylinkové omáčky na těstoviny (špageti).
Jemná chuť.
Návod
k použití:
Z každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády – přesný
postup najdete na etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců(nejlépe
v uzavřené nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte na plátky, kostky či
nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepř. žebírka.
Není
nutno přisolovat!
Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte do chladničky.
Optimální doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy maso zkřehne a
stejnoměrně pojme marinádu.
Proč tyto marinády?
-Výborně
chutnají
-Jsou vždy po ruce
-Jsou bez konzervačních látek
- Vyrobíme
si jen tolik, kolik potřebujeme, jednoduše a rychle
- Dají se použít nejen
na grilování, ale i na omáčky, na výrobu dressingů a nudličky na pánvi všeho druhu
Složení: směs koření (česnek, petržel, cibule, pepř bílý, paprika sladká, rozmarýn), sůl (6,7 %), sojový lecitin, vitamin C.