
Aztécký oheň
Velmi ostrá červená marináda zajímavé chuti k nakládání masa a výrobě pikantních dipů.
Hmotnost : 75 g
Návod k použití:
Z
každého balíčku lze jednoduše vyrobit 0,5 kg marinády – přesný postup najdete na
etiketě. Hotovou marinádu lze uchovat v lednici po dobu 2 měsíců(nejlépe v uzavřené
nádobě či sklenici).
Maso - nakrájejte na plátky, kostky
či nudličky, do marinády lze nakládat i kuřecí křídla či vepř. žebírka.
Není nutno přisolovat!
Maso důkladně promíchejte s marinádou a uložte
do chladničky. Optimální doba spotřeby je následující den po naložení masa, kdy
maso zkřehne a stejnoměrně pojme marinádu.
Proč tyto marinády?
-Výborně
chutnají
-Jsou vždy po ruce
-Jsou bez konzervačních látek
- Vyrobíme si jen tolik, kolik potřebujeme, jednoduše a rychle
- Dají se použít nejen na grilování, ale i na omáčky, na výrobu dressingů a nudličky na pánvi všeho druhu
Složení: směs koření (pepř bílý, chilli vložky, česnek, hořčičné semínko, kari, cibule smažená, římský kmín, koriandr), paprikový extrakt, sůl.